Agenda

Driebergen. Studiedag Marketing en begraafplaatsen
Dinsdag 06 November 2018, 10:00 - 15:30

Studiedag Marketing en begraafplaatsen

De Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen organiseert op dinsdag 6 november in het congrescentrum Antropia in Driebergen een studiedag over Marketing en begraafplaatsen. De dag begint om 10.30 uur (vanaf 10.00 uur inloop) en eindigt rond 15.30 uur.

marketing en begraafplaatsen
Marketing is meer dan promotie.

Bij marketing staat het denken vanuit de behoefte van de consument centraal. Hoe kunnen we door een goed marketingbeleid de kwaliteit van de dienstverlening van begraafplaatsen versterken en daardoor ook groei realiseren? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de studiedag.

Voor deze dag hebben we drie gedreven sprekers uitgenodigd die ieder vanuit hun eigen vakgebied over een aspect van marketing spreken.

Marieke van der Weiden (funeral futurist) spreekt over de Uitvaart van de toekomst. Bringing life to a dead business. Na een interactieve introductie over trends in het uitvaartwezen vertelt zij over het consumentengedrag bij uitvaarten, experimenten in de uitvaartwereld en de begraafplaats van de toekomst. De toehoorders worden actief bij de lezing betrokken.

Gé Peterink (directeur Natuurbegraafplaats Weverslo) laat onder de titel Marketing begint in de ziel van de organisatie zijn licht schijnen over het belang en het succes van marketing voor natuurbegraafplaatsen. Dankzij een actief marketingbeleid hebben de natuurbegraafplaatsen landelijke bekendheid verkregen.

In het middagprogramma neemt Wim van Oort (trainer, adviseur en communicatiedeskundige) de zaal in vijf stappen mee naar een Succesvol marketingplan voor een begraafplaats.

Het volledige programma van en informatie over de sprekers op deze Studiedag is te vinden op www.begraafplaats.nl/studiedag-marketing.
De studiemiddag is bestemd voor begraafplaatsbeheerders, maar ook voor portefeuillehouders, wethouders, beleidsmedewerkers, teammanagers en bestuurders van begraafplaatsen. Ook niet-leden van de LOB kunnen deelnemen aan deze dag.

    

Locatie : Antropia, Cultuur- en Congrescentrum Hoofdstraat 8 (Navigeren naar nr. 26) 3972 LA Driebergen