Agenda

Zwolle. Uitvaartwensen: wat wilt u voor uw uitvaart?
Dinsdag 20 Februari 2018, 19:30 - 21:30

Yarden LogoUitvaartwensen: wat wilt u voor uw uitvaart?
Uitvaartcentrum Kranenburg organiseert op 20 februari 2018 een informatiebijeenkomst waar belangstellenden inspiratie op kunnen doen voor hun uitvaart of die van een dierbare.
Tijdens de bijeenkomst geeft een uitvaartconsulent van Yarden informatie over wat er mogelijk is op uitvaartgebied in Nederland, wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart en hoe je kunt zorgen voor een persoonlijk en waardig afscheid. Met de bijeenkomst wil Yarden bezoekers ondersteunen en inspireren bij het organiseren van een persoonlijk afscheid.

Marjo Damen, locatiemanager van Yarden uitvaartcentrum Kranenburg: ‘Onwetendheid over de mogelijkheden voor een uitvaart is voor veel mensen een drempel om goed na te denken over de invulling van hun uitvaart. De presentatie van de uitvaartconsulent biedt inzicht in de vele mogelijkheden op het gebied van muziek, catering, rouwvervoer, bloemen, kisten, rouwdrukwerk en herdenkingsvormen. Bezoekers kunnen zo inspiratie opdoen voor een waardige en persoonlijke begrafenis of crematie, en zich een beter beeld vormen van hun eigen uitvaartwensen. De uitvaartconsultenten van Yarden helpen graag met het vastleggen van uitvaartwensen om voor iedereen een persoonlijk afscheid mogelijk te maken.’

Datum en locatie
Uitvaartcentrum Kranenburg, Kranenburgweg 3 in Zwolle. Datum: 20 februari van 20.00 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar. Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.yarden.nl/agenda. Voor meer informatie: 088 927 3434.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief