Agenda

Cothen. Allerzielen 2017
Donderdag 02 November 2017, 20:00

kaarsAllerzielen op begraafplaats Groenewoud
Op donderdag 2 november is het Allerzielen, een dag waarop vanuit de Rooms-Katholieke traditie de overledenen worden herdacht. Ook op begraafplaats Groenewoud wordt hierbij stilgestaan.

Lichtjes worden aangeboden aan de bezoekers, die na afloop van een korte ceremonie op de (urnen) graven en bij de urnenmuur kunnen worden geplaatst. Ook op de heuvel op de begraafplaats is ruimte om dierbaren te herdenken.
De viering van Allerzielen is voor iedereen toegankelijk, ook voor wie van huis uit niet religieus is, of geen band (meer) heeft met een kerk. Elk jaar komen meer mensen naar deze herdenking op de begraafplaats. Graag willen we dit nog breder onder de aandacht brengen.

Er is een kort programma voorbereid vanaf 20.15 uur, met aandacht voor het katholieke zegenen van de graven, aangevuld met onder andere het Face to Facekoor, gedicht en gebed. 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.