Agenda

Eext. Heeft u alles geregeld?
Zaterdag 21 Februari 2015, 14:00 - 16:30

Heeft u alles geregeld?

Op zaterdag 21 februari 2015 verzorgen we samen met Rinette de Jong, partner van Cretio in Noord Nederland, een lezing in het ontvangsthuis van Natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext. Over alles wat u nu al kunt regelen om uw levenseinde met minder zorgen tegemoet te zien. Op levendige wijze neemt Rinette u mee in de wereld van testament, levenstestament, levensdossier en wilsverklaringen. Ook de belangrijkste aandachtspunten en valkuilen bij de afwikkeling van een nalatenschap, en het executeurschap, passeren de revue.

We starten om 14:00 uur met de lezing (inloop vanaf 13.45 uur). Vanaf circa 15.00 uur is er, voor belangstellenden, een rondleiding over het terrein van de Natuurbegraafplaats. Ook dat is zeer de moeite waard! Neem daarvoor eventueel regenkleding en geschikt schoeisel mee. En bent u minder mobiel? Laat het van tevoren even weten, dan wordt daar rekening mee gehouden. De middag eindigt rond 16.30 uur.

Aanmelden

U kunt zich voor deze informatiemiddag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Natuurbegraafplaats Hillig Meer Provincialeweg 2 9463 TK Eext

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief