Agenda

Apeldoorn. Uitvaartbeurs
Zaterdag 11 Oktober 2014, 10:00 - 16:00
Contact 06-40474375

Uitvaartbeurs Apeldoorn

Apeldoornse Uitvaartbeurs in Wilde Pieters
Afscheid nemen hoort bij het leven. Toch zijn er maar weinig mensen die precies weten wat ze willen en wat de mogelijkheden zijn op uitvaartgebied. Dit terwijl het wel heel belangrijk is om hierover na te denken. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden.

Op de Apeldoornse Uitvaartbeurs krijgt u de kans om op een prettige manier te bekijken wat er zoal mogelijk is. De Apeldoornse Uitvaartbeurs wordt voor de tweede keer gehouden in restaurant de Wilde Pieters. De beurs is gratis te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur en telt meer dan 40 standhouders.
Daarnaast is er live muziek, kunt u zien hoe sieraden van glas worden gemaakt en is er een boekpresentatie.

Laatste Vlucht ballonverstrooiingen organiseert deze beurs voor de tweede keer. Hierbij worden zij gesteund door ondernemers als Eijgelaar Natuursteen, Uzorg, Natuurbegraafplaats Heidepol, Uitvaartverzorgster Marinka de Haan, Kramer BV en Hoogenberg Wegerif Natuursteen. Er zullen weer allerlei nieuwe zaken te zien zijn op het gebied van afscheid. De beurs is bedoeld voor iedereen, die op welke manier dan ook bezig is met zaken omtrent de uitvaart en het nemen van afscheid. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent, ben je van harte welkom.

Wat kan er mag er?
Tal van standhouders zullen laten zien wat er tegenwoordig allemaal kan en mag. Hierbij kan je denken aan uitvaartondernemers, rouwbegeleiding, erfzaken, schilderijen, muziek, boeken, assieraden, ballonverstrooiingen, uitvaartfotografen, kisten, uitvaartvervoer en nog veel meer. Er is zowel aandacht voor nieuwe producten en diensten, maar ook de traditionele uitvaart komt aan bod.

Muziek en demonstratie
De hele dag door is er muziek te horen van verschillende muzikanten, die in het dagelijks leven optreden bij uitvaarten. Daarnaast zal een glasblazer laten zien hoe mooie glazen assieraden worden gemaakt.

Boekpresentatie
Om 11.00 uur zal er een boekpresentatie plaatsvinden. Het eerste exemplaar van het boek "Rolderdebolder met Lotje de kat" van Miriam van Broekhuizen van Sla je Slag met gedrag zal worden uitgereikt aan Rolf Tuinman, directeur van de Heuvellaanschool. Het boek is bedoeld voor kinderen die een dierbare verloren hebben.

Gratis toegang
De beurs is voor bezoekers vrij toegankelijk en is te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Kom dus gerust even binnenlopen, al is het uit nieuwsgierigheid. Voor meer informatie kunt u terecht op www.apeldoornseuitvaartbeurs.nl

Locatie Apeldoorn, restaurant de Wilde Pieters

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief