Agenda

Enter. Open Dag Aula Vredehof/In Pace
Zaterdag 05 Oktober 2013, 11:00 - 16:00

 

vredehof logo
Open Dag Aula Vredehof/In Pace in Enter

Op zaterdag 5 oktober a.s. organiseert Vredehof van 11.00 uur tot 16.00 uur een Open Dag in Aula Vredehof/In Pace, Pastoor Heimerikxstraat 2 in Enter.

Tijdens de Open Dag is er gelegenheid om kennis te maken met de medewerkers en de aula van binnen te bekijken.

Alle deuren staan open en de medewerkers stellen het op prijs om vragen te beantwoorden met betrekking tot de uitvaart en de mogelijkheden die de aula biedt voor de invulling van persoonlijke wensen.Voor belangstellenden is er eveneens de mogelijkheid zich te laten voorlichten over thanatopraxie (lichte balseming), is er informatie over de FC Twente uitvaart en naast de FC Twente kist worden er ook vele andere opbaarmogelijkheden getoond.

Verder kan men tijdens dit Open Huis kennis maken met Declamo - sprekers bij uitvaarten, met de Uitvaart Informatie Hulplijn, staan er rouw- en volgauto's tentoongesteld en is er informatie te vinden over rouwdrukwerk.

De bezoekers kunnen tussen 12.00 en 14.00 uur met hun vragen over o.a. erfbelasting terecht bij de stand van notariskantoor Hölscher&Davids. Tevens kan men kennis maken met de KBO afdeling Enter
Voor de kinderen is er een tekenwedstrijd "Herinneringen" waarbij een schaatsfeestje is te winnen bij IJsbaan Twente. Meer informatie over de tekenwedstrijd en de Open Dag is te vinden op www.vredehof.nl.

pdfDownload hier de flyer voor de tekenwedstrijd.

pdfDownload hier de flyer Open Dag 5 oktober 2013

  

Locatie Pastoor Heimerikxstraat 2 Enter
Afdrukken
: