Agenda

Enschede. Open Dag Vredehof in Uitvaartcentrum
Zaterdag 21 September 2013, 11:00 - 16:00

 

vredehof logoOpen Dag Vredehof in Uitvaartcentrum

In het voorjaar 2012 is Vredehof Uitvaartverzorging verhuisd van de M.H. Tromplaan naar de Weth. Beversstraat 104. Bij de opening in juni 2012 hebben vele honderden bezoekers het uitvaartcentrum tijdens de open dagen bezocht. Desondanks kreeg Vredehof nog regelmatig vragen van mensen die destijds verhinderd waren, maar toch zeer geïnteresseerd zijn in Vredehof en het nieuwe uitvaartcentrum.

Ook omdat de reacties van de bezoekers destijds erg enthousiast waren heeft Vredehof besloten opnieuw een Open Dag te organiseren in Uitvaartcentrum Enschede. De deuren gaan open op zaterdag 21 september a.s. van 11.00 tot 16.00 uur.

Uitvaartcentrum Enschede
Tijdens de Open Dag is er gelegenheid om kennis te maken met de medewerkers en het nieuwe Uitvaartcentrum Enschede. Alle deuren staan open en de medewerkers stellen het op prijs om alle vragen te beantwoorden met betrekking tot de uitvaart en de mogelijkheden die het uitvaartcentrum biedt voor de invulling van persoonlijke wensen. De bezoekers hebben de mogelijkheid om op het gemak rond te kijken in de verschillende aula's, de 24-uurs familiekamers, de verzorgingsruimtes (ook speciaal voor verzorging samen met familie)
Voor belangstellenden is er eveneens de mogelijkheid zich te laten voorlichten over thanatopraxie (lichte balseming), is er informatie over de FC Twente uitvaart en naast de FC Twente kist worden er ook vele andere opbaarmogelijkheden getoond.Verder kan men tijdens dit Open Huis kennis maken met Declamo - sprekers bij uitvaarten, met de Uitvaart Informatie Hulplijn, staan er rouw- en volgauto's tentoongesteld en is er informatie te vinden over rouwdrukwerk.
Voor de kinderen is er een tekenwedstrijd "Herinneringen" waarbij een schaatsfeestje is te winnen bij IJsbaan Twente. Meer informatie over de tekenwedstrijd en de Open Dag is te vinden op www.vredehof.nl.

 

Afdrukken
:

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief