Vorige week heeft UNC Uitvaartzorg – bij het publiek bekend als Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond - zich bij GreenLeave aangesloten.

UNC biedt voor alle onderdelen van de uitvaart een duurzame keuze aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een uitvaartkist van duurzaam geproduceerd Nederlands hout, zonder lak of ornamenten, rouwdrukwerk van 100% gerecycled papier en bloemstukken van Nederlandse seizoensbloemen in plaats van rozen uit Kenia.
Alle uitvaartbegeleiders van UNC hebben een uitgebreide GreenLeave training gevolgd, zodat zij de duurzame keuzes ook aan de nabestaanden uit kunnen leggen. Marco van der Ploeg, manager uitvaartzorg: “het is bijzonder om te merken dat duurzaamheid veel van onze mensen echt aanspreekt. Iedereen wil graag een steentje bijdragen aan een betere wereld voor onze kinderen”.

GreenLeave deelnemers bieden nabestaanden niet alleen duurzame alternatieven aan, maar zij willen de eigen bedrijfsvoering ook “groener” maken. Zo heeft UNC ervoor gekozen om in de komende jaren zonnepanelen te installeren op de daken van haar uitvaartcentra. Evert de Niet, voorzitter van de GreenLeave is verheugd met de toetreding van UNC. “nu kunnen ook mensen in Noord-Holland een duurzame uitvaart organiseren”.

unc greenleaveUNC Uitvaartzorg ontvangt het GreenLeave beeldmerk.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief