Crematorium Hart van Berkelland 1

Zondag 6 mei van 10.00 tot 16.00 uur is er een open dag in Crematorium Hart van Berkelland aan de Groenloseweg 2 in Haarlo.

“De afgelopen jaren zien we dat mensen steeds meer behoefte hebben om tijd te nemen voor het laatste afscheid”, aldus Gert en Sonja. “Om daarop in te spelen hebben we een crematorium gebouwd in de parkachtige omgeving van landgoed Het Aamschot.” Het landgoed leent zich bij uitstek voor een persoonlijk afscheid van een dierbare overledene. In het eigentijdse crematorium kan men terecht voor de verzorging van de overledene tot en met de crematie en alles daar omheen. De sfeervolle vertrekken van Jachthuis Het Aamschot bieden de gelegenheid om met familie en vrienden door te brengen met catering op maat en huisgemaakte producten.

Crematorium Hart van BerkellandIndrukwekkend
Het crematorium is een indrukwekkend gebouw dat rust uitstraalt. Hart van Berkelland beschikt over een verzorgingsruimte voor de overledene en drie rouwkamers. Voorafgaand aan de crematie kunnen nabestaanden zich terugtrekken en voorbereiden op de plechtigheid in de aula. Bovendien is de familiekamer te gebruiken als intieme afscheidsruimte voor een klein gezelschap. Alle voorwaarden voor een persoonlijk afscheid zijn aanwezig; van projectie van foto’s en filmpjes tot (live) muziek en voordrachten tijdens de afscheidsdienst. In de koffiekamer, de familiekamer en de aula is ook beeld en muziek mogelijk. Bij grote drukte tijdens een afscheid kunnen belangstellenden meekijken en luisteren in de wachtruimte.

Crematorium Hart van BerkellandCatering op maat
Crematorium Hart van Berkelland beschikt over drie koffiekamers en een terras waardoor er zowel voor kleine als grote gezelschappen altijd een passende ruimte beschikbaar is. “Zodat mensen tijd kunnen nemen voor de herinneringen van toen om straks weer verder te kunnen”, aldus Gert en Sonja. De ontvangstruimten van Jachthuis Het Aamschot ademen de sfeer van weleer. “Een plek die oude verhalen nieuw leven inblaast. Samen met familie en vrienden kunnen nabestaanden, familie en vrienden gebruikmaken van de ambiance bij de haard of in een van de vertrekken met panoramisch uitzicht op de troostrijke natuurlijke omgeving.” Voor een kopje koffie met iets lekkers, een high tea, een koud of warm buffet. Een canapé, bitterbal of stamppotbuffet. Een borrel met tapasplankje. Champagne. Een wijnarrangement in de geest van de overledene. “In Haarlo is alle tijd en ruimte om uitgebreid afscheid te nemen. We maken daarbij gebruik van leveranciers uit de regio. Betrokkenheid, gevoel en zorg vanuit het hart is kenmerkend voor onze dienstverlening rondom het laatste afscheid”, aldus Gert en Sonja.

Foto’s: Gerard Muhlradt Fotografie

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief