Op 28 september buigen deskundigen uit wetenschap en praktijk zich een middag lang over de kennis en kunde die nodig is bij de uitvaart van nu.

In onze samenleving is individuele vrijheid van levensstijl, geloof en cultuur een groot goed. Maar we verlangen ook naar verbondenheid en gemeenschapsgevoel. Hoe gaan we hier in de uitvaartwereld mee om?

bas heijne door bart koetsierGevarieerd programma

Het congres is bedoeld voor professionals uit de uitvaartwereld, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Als spreker zullen onder andere de schrijver Bas Heijne en hoogleraar Rituele Studies Paul Post een bijdrage leveren. Ook is er ruimte voor interactie met een panel van deskundigen, waaronder familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt en predikant Aart Mak. De inleiding en afsluiting worden verzorgd door Edzo Doeve, algemeen directeur coöperatie DELA en dagvoorzitter Frénk van der Linden. Tussendoor is er muziek van Clean Pete, de leukste tweeling uit de recente popgeschiedenis.

Aanmelden

Het congres vindt plaats in de Paterskerk in Eindhoven. De kosten bedragen 40 euro. Voor het volledige programma kunt u terecht op de website van Funeraire Academie.

Foto Bas Heijne door Bart Koetsier

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief