Uitvaartcentrum RoelofsDe namen Uitvaartverzorging Roelofs en Beukema Uitvaartverzorging blijven gehandhaafd. Een bewuste en zelfs vanzelfsprekende keus aangezien deze namen, de uitstekende reputatie en de lokale verbondenheid in de regio’s van beide ondernemingen, al jaren een vertrouwd begrip is voor het verzorgen van uitvaarten. Vera Bestebreurtje en Els Schaap zullen als de bekende gezichten in Deventer en in Zwolle en vanuit hun grote betrokkenheid bij beide ondernemingen een rol van betekenis blijven spelen.

Voor Vredehof is de overname van beide uitvaartondernemingen regionaal een mooie en logische uitbreiding. Vredehof heeft inmiddels vestigingen in een groot deel van Twente, en met vestigingen in Deventer/Zwolle kan zij nu de inwoners nog beter van dienst zijn.

Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente en Salland. Zij heeft vestigingen in Enschede, Glanerbrug, Losser, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Goor, Holten en Bathmen en nu dus ook in Deventer.
Met ruim anderhalve eeuw ervaring is Vredehof autoriteit op het gebied van uitvaartverzorging. Het is de ambitie van Vredehof om vernieuwend te zijn en om haar cliënten daadkrachtig maar met empathie bij te staan, onder het motto “Vredehof in dienst van het leven”. Vredehof heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. De organisatie is er voor alle gezindten, is vertrouwd met alle rituelen en gebruiken en schept tegelijkertijd ruimte voor nieuwe vormen. Vrijwel de gehele dienstverlening wordt met eigen mensen en middelen uitgevoerd. Vredehof is daardoor nauwelijks afhankelijk van derden en dat geeft zekerheid, ondersteund door Keurmerk Uitvaartzorg en het ISO 9001 certificaat Postmortale Zorg.
Meer informatie op www.vredehof.nl

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief