Directeur Lenno Jol licht toe: “Vanuit ons specialisme geven we advies en ondersteuning aan onze opdrachtgevers. Om dat perfect te kunnen doen, moet je je opstellen als partners. Vandaar dat we het woord ‘assistentie’ hebben laten vallen. Verder is Post Mortem als naam ook gewoon prettig kort en krachtig.”
Tot opdrachtgevers van Post Mortem behoren uitvaartondernemingen, begraafplaatsen, crematoria, verzorgingscentra, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstellingen en gemeentelijke hulpdiensten. De organisatie is actief in de Randstad en heeft vestigingen in Den Haag, Leiden, Lisse, Rotterdam en Monster in het Westland. Laatstgenoemde stond voorheen bekend onder de naam Rouwverzorging Van Luijk.

Jol: “We waren tot nu toe ook vrijwel onzichtbaar. Online kon je ons alleen vinden via PULS (Partners in Uitvaartlogistiek en Service, bestaande uit Van der Lans & Busscher, De Helpende Hand en Post Mortem, red.). Op zich zat dat ons niet in de weg, maar het letterlijk en figuurlijk jezelf een duidelijk en herkenbaar gezicht en profiel geven, geeft zowel extern als intern een goede impuls.”

“De naamswijziging is in die zin meer een katalysator”, vertelt Lenno Jol. Hij legt uit dat de achterliggende gedachte en ambitie is om in alle opzichten kwaliteit te leveren. Jol: “Dat zit in alles, van de juiste certificering tot een tiptop wagenpark van het vragen om feedback van onze opdrachtgevers tot het constant bijscholen en trainen van medewerkers. Onze bedrijfsleiders doorlopen nu bijvoorbeeld een speciaal afgestemd managementtraject. Dat zorgt trouwens niet alleen voor veel kennis in huis maar ook voor medewerkers die gemotiveerd zijn. We investeren echt in elkaar zo. Ons uiteindelijke doel is tweeledig: onze opdrachtgevers moeten kunnen excelleren naar hun klanten en hun beloftes waar kunnen maken naar de nabestaanden; overledenen krijgen de waardige behandeling waar ze recht op hebben. Vandaar ook dat we als externe mission statement hebben gekozen voor ‘Perfectie voorbij het einde’.”

      

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief