Maar ook van de positieve bijdrage die deze plek tot stand brengt in de gespreksvoering over ‘de dood’ én over ‘het leven’. Naast de vakjury beslist echter ook het publiek wie de Brabantse Stijlprijs 2017 wint. Van 19 april t/m 12 mei kan men een stem uitbrengen via de website www.brabant.nl/stijlprijs .

0033 vlinderstichting 038 kopieBrabantse Stijlprijs
Voor de Brabantse Stijlprijs 2017 is de Provincie Noord-Brabant op zoek gegaan naar verborgen parels en verrassende plekken op onverwachte locaties in Brabant. Plekken die zijn geboren vanuit een passie van mensen. Het gaat om plekken die inspiratie geven en maatschappelijk van waarde zijn. Natuurbegraafplaats De Hoevens, voorgedragen door de gemeente Alphen-Chaam, is uit 18 genomineerden door de vakjury verkozen tot één van de vijf finalisten. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 18 mei in Bergen op Zoom tijdens ProefMei 2017.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief