Troost door geuren
Zuivere etherische oliën ondersteunen

Troostgeur CadeauVariant
In onze winkel Cadeau variant schenken we veel aandacht aan troost ondersteuners.
Naast boeken, kaarsen, fotolijsten en beelden zijn zuivere geuren een belangrijk onderdeel in ons assortiment.
Het voelt heel goed om mensen in een moeilijke tijd producten aan te kunnen bieden die ze ondersteuning bieden.
Als je een dierbare bent verloren bent, kun je alle hulp gebruiken om dit verlies te verwerken. Zuivere etherische oliën en geurfrequenties helpen je hierbij.
Iedereen verwerkt verdriet op zijn eigen wijze en hier gelden geen regels van goed en fout, intuïtief kies je je eigen weg.
Zuivere etherische geuren zijn een enorme steun in je verwerkingsproces. Geuren die samengesteld zijn met de juiste intentie en energetische frequentie vallen als een warme mantel over je heen.
Bij rouwverwerking is geurbeleving en ondersteuning nog geen gemeengoed, graag vertel ik hier meer over;

Als je een dierbare bent verloren zit je, op zijn zachts gezegd, niet goed in je vel.
Je voelt je niet alleen energie loos maar dit is energetisch ook te meten. We kunnen dit uitdrukken in Hertz, ter illustratie:

 Troostgeur De Groene LindeVan etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.). Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd. De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden. Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.
Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel 0 Hz
Verse producten 15 Hz
Droge kruiden 12 - 22 Hz
Verse kruiden 20 - 27 Hz
Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!
Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie. Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën. Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.

Wat is een geurfrequentie en een Auraspray?
Een geurfrequentie bestaat uitsluitend uit 100% natuurzuivere etherische olie en heeft een intentie.
De geurfrequenties zijn te gebruiken als een Auraspray, dit is een spray die bestaat uit de geurfrequentie en alcohol en is makkelijk en vriendelijk in gebruik. Je hoeft de spray alleen maar over je heen te sprayen. Ook kun je de spray in je leefomgeving vernevelen.
Welke geuren en geurfrequentie ondersteunen bij rouwverwerking?

Troostgeur Dolfijn wolkDolfijnen Auraspray bestaat uit Pompelmoes, Wierook, Petitgrain en Dille.
Helpt je bij het verwerken van je verlies. Je kunt deze geurfrequentie gebruiken om je te verbinden met de energie van je dierbare. Het is heel fijn om te doen en heel gemakkelijk. Kies een plek die voor jouw prettig is en sluit je ogen en volg je ademhaling een korte tijd. Kies nu denkbeeldig een plek uit waar je je dierbare wilt ontmoeten. Spray nu 2 tot 3 maal met de auraspray over je heen en laat het gebeuren.

Zadkiël Auraspray; bestaat uit Neroli, Bergamot, Rozenhout, Petitgrain.
Met de hulp van Zadkiël kun je vergeven en weer vrij zijn van negatieve gevoelen en gedachten. Haalt je uit je de neerwaartse spiraal en monterd je op.
Rouwverwerking komt in verschillende fasen en in al deze fasen zal Zadkiël je bij kunnen staan.

Ook enkelvoudig olie kan een grote hulp zijn
Cypres: Cypres staat als symbool van onsterfelijkheid, als een poort naar nieuw leven. De olie is daarom zeer troost gevend voor mensen die net een dierbare verloren hebben.

Anijs: Anijs schenkt je geborgenheid en troost, deze olie helpt bij het verwerken en loslaten van opgekropte en belemmerende gevoelens.

Basilicum: Basilicum is de aangewezen olie als je totaal vastgelopen lijkt te zijn, de olie helpt je bij het aanboren van nieuwe innerlijke en mentale kracht en ondersteunt je om de draad weer op te pakken.
 
Meer informatie (klik hier)

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief