Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchise formule van Yarden.

Naast informatie over de formule is er ook een franchisenemer aanwezig, die een presentatie zal verzorgen over zijn/haar eigen ervaringen als franchisenemer bij Yarden. Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen en om in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Gezocht
Yarden heeft als afscheidsspecialist een landelijke dekking. Als franchisenemer woont u in het werkgebied en kent u alle lokale mogelijkheden en specifieke kenmerken van de omgeving.
Wij zoeken nog franchisenemers in verschillende regio’s in Nederland, maar deze avond is specifiek bedoeld voor de franchisegebieden Ede- Veenendaal en Tiel- Wageningen.

Interesse

Heeft u interesse om als zelfstandig ondernemer in de uitvaarbranche aan de slag te gaan? Kom dan naar het Yarden Franchise Event. U kunt zich aanmelden via onze website http://www.yarden.nl/yarden-zakelijk/franchise/inschrijven/franchise-event U kunt maximaal eén gast meenemen.

Adres en tijden
Waar: Crematorium Slingerbos, Slingerboslaan 15, 6718 ZA Ede
Wanneer: Donderdag 5 februari 2015
Tijd:19:00 uur t/m circa 21:30 uur.
Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers - voor een compleet landelijke dekking.
Voor meer informatie www.yarden-franchise.nl

Afscheidsspecialist Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.
Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land. De vereniging telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 23 crematoria, 30 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief