Herdrik-Jan van Oostrum
Van Oostrum mag dan nieuw zijn in de uitvaartbranche, maar het ondernemen zit hem in het bloed. Een persoonlijke gebeurtenis gaf voor hem de aanleiding om de overstap te maken van retail (Hema) naar de uitvaartbranche. "Het afscheid van mijn vader, heeft mij enorm aangegrepen. Na de begrafenis van mijn vader heb ik mij verdiept in uitvaarten en ik ontdekte dat het een eer is om de familie bij te staan in deze moeilijke en zware periode. Na vele gesprekken met uitvaartleiders en ondernemers in het hele land, kwam ik uiteindelijk uit bij Yarden. Een jonge en frisse organisatie, die op een deskundige en passende manier invulling geeft aan afscheid nemen."

Zelf doen
Het persoonlijke contact met mensen, gecombineerd met het organiseren van een afscheid, spreekt van Oostrum erg aan. "Vanaf het overlijden staat de familie centraal. De eerste aandacht gaat uit naar het verzorgen van de overledene. Het ondersteunen van de familie om eventueel deze zorg samen te doen kan een mooi en emotioneel moment zijn.
Alle gesprekken zal ik persoonlijk met de familie voeren, waarbij we samen kijken welke mogelijkheden er zijn. Zo ontwerp en maak ik zelf de kaarten, zal er dagelijks contact zijn met de familie, om zo gezamenlijk naar een mooi en bijzonder afscheid toe te werken."

Franchise Yarden
Yarden & van Oostrum valt onder de franchiseformule van Yarden. "Het voelt goed om een grote naam in de uitvaartbranche achter mij te hebben staan. Ik ben een kleine ondernemer binnen een grote organisatie. Dit heeft voor mij als voordeel, dat ik mijn aandacht volledig kan richten op het persoonlijk uitvoeren van uitvaarten. Voor ondersteuning op financieel of andere gebieden kan ik mij dan richten tot Yarden. Deze regio ken ik goed, zelf woon ik mijn hele leven in de provincie Utrecht en door mijn achtergrond heb ik een uitgebreid netwerk."
"Ik ben erg blij met Hendrik-Jan. Na een uitgebreide stage van vijf maanden is hij er klaar voor. Daar heb ik veel vertrouwen in." "Dat brengt het aantal starters dit jaar al op 5 en we worden nog dagelijks gebeld door geïnteresseerden om als franchisenemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche." zegt Ben Buitelaar, Manager Franchise. Voor meer informatie www.yarden-franchise.nl.

Toekomst
"Die volledig gericht is op persoonlijk contact. Eén contactpersoon die alles organiseert, die samen met de familie in enkele dagen alle losse onderdelen tot een geheel smeedt. Ik ben er om te helpen. Dat klinkt wat simplistisch maar zo is het wel. Ik ben als het ware een ceremoniemeester."

Regio Lekstreek
Yarden & van Oostrum Uitvaartzorg Lekstreek is actief in oa. Houten, Nieuwegein, 't Goy, Schalwijk, Ossenwaard, Tull en 't Waal, Hagesteijn, Everdingen, Zijderveld, Vianen, Lopik, Lopikerkerk, Jaarsveld, Benschop, Polsbroek, IJsseltein, Montfoort, Linschoten, Woerden, Harmelen, Zegveld, Kamerik, Papekop, Snelrewaard, Hekendorp en Oudewater.

Over Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.
  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief