De vakjury die namens het magazine optrad, noemde het concept van Onora 'goed doordacht en opgezet' en ziet een goede markt voor deze stijlvolle en ecologische kist gemaakt van biomassa.

Of het bedrijf van verpakkingstechnoloog Marieke Havermans als eerste zal eindigen, hangt onder meer af van de deze week opgestarte en door Marie Claire gefaciliteerde crowdfunding actie. Havermans moet binnen 2 maanden tijd voldoende fondsen binnen halen ter ondersteuning van de marketing campagne van ONORA. Als dank wil ONORA de eerste 35 donateurs die 400 euro of meer schenken, één van de 35 eerst geproduceerde kisten aanbieden.

Het stijlvolle alternatief voor de bewuste consument
De biomassa grafkist is de helft minder belastend voor het milieu dan de standaardkisten. Dit sluit aan bij de duurzaamheidstrend in de markt. Bij de vormgeving werd rekening gehouden met de emotionele waarde voor de nabestaanden, het praktische gebruik door de uitvaartondernemer gecombineerd met mogelijkheden van het materiaal. Dat resulteerde in een innovatieve grafkist met ronde vloeiende vormen, gemaakt van zachte materialen. De kist zal straks leverbaar zijn in verschillende aardekleuren als groen, bruin, geel en rood. Vormgeving en kleur passen hierdoor gevoelsmatig beter bij de cyclus van leven en dood.

Leverbaar medio 2015
Samen met een partner die zijn strepen al heeft verdiend in de uitvaartbranche, zullen de kisten medio 2015 in de markt worden gezet. Wilt u graag betrokken zijn bij dit innovatieve concept, dan vragen wij u om uw steun in de vorm van een donatie. Wij beschouwen onze donateurs graag als partner en zullen uw bedrijfslogo op de eerst geproduceerde grafkist en op de homepage van www.onora.eu plaatsen. Vanzelfsprekend nodigen wij u uit voor het lanceringsevent van de kist.

Er zijn maximaal 35 grafkisten te vergeven dus wees er snel bij en verzeker u nu van een kist ter waarde van 795 euro (consumenten adviesprijs). Met uw donatie steunt u ONORA. Alvast onze hartelijke dank.

Om te doneren en te kijken wat u daarvoor krijgt, ga naar: https://www.crowdaboutnow.nl/campagne/onora of naar www.onora.eu

ONORA
Marieke Havermans
T. 073-305 00 32
M.06-41 20 91 40
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.onora.eu

  

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief