Hierdoor kan een plechtigheid in huiselijke kring plaatsvinden waarbij nabestaanden zelf de verdeling van tijd, tussen aula en condoleanceruimte bepalen. Aansluitend vindt de crematie of begrafenis plaats.

Zaandam crematorium
Met de komst van de familieaula in Zaanstad speelt PC Hooft in op de vraag vanuit de markt waarin de behoefte voor een plechtigheid in kleine kring groeit. Steeds meer mensen willen bovendien zelf de regie over een uitvaartplechtigheid in handen hebben.

Tijdens plechtigheden wordt zo min mogelijk door de bouwploeg gewerkt om de overlast voor bezoekers te beperken. De verbouwing zal in drie fases worden voltooid. De verwachting is dat de totale verbouwing voor de bouwvak gerealiseerd zal zijn.

PC Hooft
PC Hooft is verzekeraar en verzorger van uitvaarten. De start van PC Hooft ligt als Coƶperatie PC ruim tachtig jaar geleden in Amsterdam, maar al snel is het werkgebied uitgebreid naar de regio Noord-West Nederland en beslaat inmiddels geheel Nederland. PC Hooft exploiteert en beheert crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra en heeft een zelfstandig verzekeringsbedrijf. Zij regelt en verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond. Uitgangspunt daarbij is onverkort een stijlvolle uitvaart te verzorgen voor een redelijke prijs, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden. PC Hooft biedt voor ieders wens en budget een passende uitvaart. Via uitvaartcompact.nl en uitvaartdirect.nl biedt PC Hooft haar uitvaartdienstverlening op internet aan. In Belgiƫ en Duitsland kan dat via uitvaartcompact.be en bestattungkompakt.de.

   

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief