ledenblad terebinth mei 2014
Terebinth 2014-2 is een special in kleur met extra pagina's over de Week van de Begraafplaats. Hoofredacteur Wim Cappers loopt een dagje mee op de van oorsprong katholieke begraafplaats Amsterdamse Buitenveldert: hoe ziet het er achter de schermen uit? In 'Perspectief voor de klassieke begraafplaats' laat hij zien dat ondanks donkere wolken de toekomst van begraafplaatsen zonnig kan zijn. Marie-Louise Meuris van De Nieuwe Ooster vertelt over Het stenen archief dat haar begraafplaats eigenlijk is.

Buitenveldert-beeld terebinth
De funeraire wandeling gaat deze keer over Begraaf- en gedenkpark Heilig Land Stichting, waar ze een goede formule voor succes lijken te hebben gevonden. Begraafplaatsen zijn fotogenieke plekken, fotoredacteur Bert Pierik maakte een fraaie selectie uit zijn archief. Ook in de rubriek Symboliek aandacht voor het visuele element van pleurantes: de in verdriet versteende vrouwen die we soms op dodenakkers zien. Natuurlijk wilt u weten waar u naar toe kunt in de Week, in Amsterdam en daarbuiten. Op twee pagina's een greep uit het aanbod.
Bestellen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Los nummer: € 6,25. Jaarabonnement en/of lidmaatschap: € 25.

www.terebinth.nl

 

 

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief