pc hooft logo
PC Hooft Uitvaartverzorging was in 2007 een van de eerste uitvaartondernemingen die het Keurmerk mocht ontvangen. Sindsdien wordt elk jaar gecontroleerd en getoetst of PC Hooft Uitvaartverzorging aan de eisen en hoge kwaliteit van het Keurmerk voldoet. Ook dit jaar is weer gebleken dat PC Hooft Uitvaartverzorging ruim aan deze eisen voldoet. Het behoud van professionele en kwalitatieve dienstverlening en kostentransparantie rondom de uitvaart heeft men hoog in het vaandel staan.

De controles worden uitgevoerd door een onafhankelijke certificatie-instelling om de hoge kwaliteit te garanderen. Uitvaartondernemingen worden op zes onderdelen getoetst. Het gaat hierbij om heldere afspraken over de uitvoering, een transparante kostenbegroting, goede organisatie van de uitvaart, bekwaam personeel, doelmatige klachtenafhandeling en de uitvoering van klanttevredenheidsonderzoek (keurmerk.nl).

PC Hooft
PC Hooft is verzekeraar en verzorger van uitvaarten. De start van PC Hooft ligt als Coƶperatie PC ruim tachtig jaar geleden in Amsterdam, maar al snel is het werkgebied uitgebreid naar de regio Noord-West Nederland en beslaat inmiddels geheel Nederland. PC Hooft exploiteert en beheert crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra en heeft een zelfstandig verzekeringsbedrijf. Zij regelt en verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond. Uitgangspunt daarbij is onverkort een stijlvolle uitvaart te verzorgen voor een redelijke prijs, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden. PC Hooft biedt voor ieders wens en budget een passende uitvaart. Via uitvaartcompact.nl en uitvaartdirect.nl biedt PC Hooft haar uitvaartdienstverlening op internet aan. In Belgiƫ en Duitsland kan dat via uitvaartcompact.be en bestattungkompakt.de.

     

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief