Aeden Zorg

Acquisitie van zorgconsulenten en opleidingen gestart.
Na een uitvoerige testperiode is besloten tot een aanpassing van de strategie van Aeden Zorg. De eerste insteek om vooral zich te richten op de uitvaartbranche door consumenten duidelijker en transparanter te laten nadenken over het vastleggen van hun (uitvaart) wensen, maakt plaats voor een doelgerichte benadering van consumenten met betrekking tot zorg en voorzieningen. Er komen grote veranderingen op het gebied van de AWBZ en Wmo wetgeving. De burger moet zelf meer uitgaan van zelfredzaamheid bij een terugtredende overheid.

De rol van de uitvaartondernemer en toeleveranciers.
Aeden Zorg stapt af van een bindende franchiseformule. Binnen de nieuwe opzet zijn uitvaartondernemingen welkom om op basis van uitgevoerde en betaalde uitvaarten, voortkomend uit het netwerk van Aeden, nadere transparante afspraken te maken. Toeleveranciers worden niet meer gekoppeld aan een inkoopsysteem maar worden geselecteerd op basis van content, kwaliteit en toegevoegde waarde.

Opleiding tot zorgconsulent.
Aeden heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Trompetter & Van Eeden (www.treve.nl) . Dit sociaal-medisch expertisebureau en opleidingsinstituut heeft een uitstekende reputatie op het gebied van medische en sociale opleidingen. De opleiding tot Aeden Zorgconsulent begint op 6 november as. Voor de uitvaartleiders en ondernemingen is er een speciale opleiding om basiskennis op te doen over de komende veranderingen in de zorg die van invloed kunnen zijn op de uitvaartbranche.

500 nieuwe banen in de zorg !
Dat is de doelstelling binnen 3 jaar. Vijf tot 10 zorgconsulenten per regio netwerken dan ook met aangesloten uitvaartondernemingen. Alles over de nieuwe opleidingen en mogelijkheden vindt u op www.aedenzorg.nl

 

aeden zorgconsulent

Aeden Zorgconsulent
Zo ziet uw opleiding eruit