Programma
Op de open dag zal in de Biesbosch Aula een doorlopende filmvoorstelling te zien zijn over de Essenhof. Van 11.30 uur tot 15 uur worden elk half uur rondleidingen gegeven. Zo kunnen mensen de familiekamer en het nieuwe crematorium bezoeken, een kijkje nemen in de monumentale Thuredrith Aula, een rondleiding volgen over de begraafplaats langs de urnentuin, kinderhof en keldergraven en een bezoek brengen aan het nieuwe publiekskantoor, waar ondermeer informatie over sierurnen wordt gegeven.

Vernieuwing Essenhof
Afgelopen jaren heeft de gemeente veel geïnvesteerd in een uitbreiding van de capaciteit en dienstverlening van de Essenhof en het vergroten van de verbondenheid van de begraafplaats met de inwoners en nabestaanden. De uitbreiding heeft er voor gezorgd dat de begraafplaats ook in de toekomst zijn functie kan behouden.

De vernieuwing van de Essenhof begon in 2010 en werd eind november 2012 afgerond met de plaatsing van een nieuwe toegangspoort en de herinrichting van het voorterrein. Zaterdag 9 maart is het eerste moment dat de vernieuwde begraafplaats de poorten opent voor het grote publiek.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief