, voorzitter van de Raad van Bestuur van 'de Facultatieve Groep'. "We realiseren opnieuw een mooie groei, zo mochten we in 2011 ruim 13.000 plechtigheden verzorgen, een stijging met meer dan 10%."

Henry Keizer: "In 2011 hebben we ongekend negatieve ontwikkelingen op de internationale financiële markten gezien. Wij zijn wereldwijd actief met eigen vestigingen in tien verschillende landen en dus gevoelig voor die internationale ontwikkelingen. Zoals voor alle financiële dienstverleners, was 2011 ook voor ons verzekeringsbedrijf geen eenvoudig jaar. Het resultaat kwam onder druk te staan, maar de overige onderdelen van onze Groep konden gelukkig uitstekende resultaten presenteren. Dat laat zien dat wij een gezonde, moderne en slagkrachtige organisatie zijn."

Al sinds 1874 staat de Koninklijke Facultatieve middenin een voortdurend veranderende maatschappij.
Dat vereist aanpassing en flexibiliteit. "Wij zetten in op een vooruitstrevende en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Handhaving van onze onafhankelijkheid blijft daarbij een uitgangspunt. Wij streven naar langdurige relaties op basis van partnerschap."
"Voorspellingen voor de komende jaren zijn moeilijk af te geven," stelt Henry Keizer. "Veel zal afhangen van de politieke en economische ontwikkelingen in Europa en de rest van de wereld. Maar juist in onzekere tijden is het van belang om koersvast te blijven. Binnen onze Groep werken we met gemotiveerde, hoog opgeleide en enthousiaste medewerkers over de hele wereld. Ik ben daar trots op. Zij maken de positieve ontwikkelingen en resultaten mogelijk."

'De Facultatieve Groep'
De kernactiviteiten van 'de Facultatieve Groep' (sinds 1874) zijn dienstverlening en techniek. Met over de hele wereld werkmaatschappijen en eigen vestigingen in tien landen is de Groep op tal van terreinen actief: van automatisering tot internationaal rouwtransport, van verzekeringen tot uitgeven en van thanatopraxie tot het leveren van benodigdheden voor de uitvaartbranche, ziekenhuizen en overheidsinstanties. Op het gebied van verbrandings- en milieutechniek is 'de Facultatieve Groep' wereldmarktleider. Sinds 1913 exploiteert de Groep diverse crematoria en begraafplaatsen. Het motto van de Groep is 'Eenheid in verscheidenheid'. Optimale samenwerking en als partners streven naar de hoogste kwaliteit. Dát is waar 'de Facultatieve Groep' voor staat!

Bijlage: Verkort jaarverslag (pdf)
  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief