Agenda

Goirle. Vierseizoenenwandelingen voor mensen in de rouw
Zondag 20 Januari 2019, 10:00

vierseizoenenwandelingVierseizoenenwandelingen voor mensen in de rouw

In 2019 organiseer ik samen met enkele andere professionals uit de uitvaart- en verliesbegeleiding in de winter, lente, zomer en herfst een natuurwandeling voor mensen die een dierbare verloren hebben.
De wandelingen vinden plaats op de zondagochtenden 20 januari, 14 april, 30 juni en 27 oktober. De wandeling start vanaf Natuurpoort Roovertsche Leij bij Goirle en is ongeveer 7 kilometer. Er is gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en naar behoefte met hen in gesprek te gaan. Het samen wandelen en de natuur beleven maakt het mogelijk om op momenten even in stilte met aandacht bij jezelf te zijn en daarnaast met anderen contact te maken en gesprekken te laten ontstaan. Deelname aan de wandeling is op basis van een vrijwillige bijdrage. Download hier de flyer

 

 

 

 

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013-592.00.48 (Harriet van der Vleuten).

De organisatie is in handen van Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, Anneke Naaijkens-Doek van Più Mosso Muziektherapie, Hans van Zon en mijzelf.

 

Locatie : Natuurpoort Roovertsche Leij bij Goirle

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief