Agenda

Winschoten. Allerzielen
Zondag 04 November 2018, 17:30 - 21:30

Allerzielen winschoten 2018Allerzielen Winschoten
Stichting TrOost Groningen organiseert 4 november voor de 11de keer Allerzielen op de sfeervol verlichte terreinen van begraafplaats Acacialaan en uitvaartcentrum Oost Groningen te Winschoten.

Iedereen die haar/zijn overledene wil herdenken ongeacht waar deze is begraven, bijgezet of uitgestrooid, is tussen 17.30 en 21.30 uur van harte welkom. Beide terreinen zullen weer sfeervol verlicht worden met 1000-den waxinelichtjes, vuurschalen en passend theaterlicht. Er zijn meerdere speciaal ingerichte plekken, aangegeven met een witte verlichte paraplu, waar een ieder op eigen wijze zijn dierbaren kan gedenken. Ook voor kinderen is er speciaal voor hen aangepaste plek.

De kaarsenzakken die zijn gemaakt voor de Samenloop voor Hoop Oldambt zullen ritueel worden verbrandt. En uiteraard kunt u de TrOostbanken (Social Sofa’s) bewonderen die vorig jaar zijn geplaatst tijdens het 10-jarig jubileum.

De organisatie ligt bij Alberta Kuil en Ank Witteveen die worden bijgestaan door vele vrijwilligers. Vele sponsoren uit de regio dragen Allerzielen in Winschoten een warm hart toe in de vorm van een dienst of een financiële bijdrage.

 

Locatie Begraafplaats Acacialaan en uitvaartcentrum Oost Groningen te Winschoten

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief