Agenda

Nijmegen. Uitvaartbeurs Voor’tLevend
Zondag 30 September 2018, 11:00 - 17:00

uitvaartbeurs nijmegen 2018Voor’tLevend
Sfeervol in het groene hart van Nijmegen

De beurs Voor’tLevend vindt plaats op zondag 30 september 2018 bij ’t Sfeerhuys. Deze locatie is gelegen in het midden van Nijmegen in een verrassend landelijk en groen stukje stad. Als je Voor’tLevend bezoekt dan kun je genieten van deze unieke locatie naast De Witte Molen (ookwel: De Looimolen) in het Florapark. Een heerlijke en sfeervolle plek om samen te zijn.

Interessant en gevarieerd programma

Voor’tLevend is een project van Najade Uitvaarten en laat zien wat er allemaal mogelijk is in de laatste levensfase, rondom het overlijden, een uitvaart en rouw. Het wordt een belevingsdag met een kleurrijk, ambachtelijk en toegankelijk karakter. “Op dit moment werken we enthousiast aan de invulling van de belevingsdag. Het is ontzettend leuk om te doen. In en rond ’t Sfeerhuys bij de Looimolen is ruimte voor circa 50 exposanten. Hierbij proberen we deelnemers uit verschillende productgroepen en dienstverleningen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, zodat er voor de bezoekers een interessant en gevarieerd aanbod ontstaat. Tijdens de beurs vinden verschillende muziekoptredens plaats en kun je luisteren naar interessante sprekers.

Locatie : ‘t Sfeerhuys, Looimolenweg 15, 6542 JN Nijmegen

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief