Agenda

Zeist. Funeral Affairs: een vakdag die het verschil maakt in de branche
Woensdag 20 Juni 2018, 10:00 - 16:00

funeral affairs 2018 logoFuneral Affairs: een vakdag die het verschil maakt in de branche
RememberMe.nl en Salut organiseren op woensdag 20 juni 2018 de vakdag Funeral Affairs. Deze dag is bedoeld voor alle professionals uit de uitvaart- en rouwbranche. Dus schrijf deze datum alvast in je agenda!
'Kennis is macht, samenwerken is kracht'

Bestel nu je kaartjes
De vakdag vindt plaats in de prachtige tuin aan de Woudenbergseweg 21 te Zeist, waar het kantoor van Salut gevestigd is. Iedereen die in de uitvaart- of rouwbranche werkzaam is of dit van plan is, is van harte welkom! Je kunt vooraf toegangskaarten bestellen voor €15,- per stuk. Dit kan door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klik hier) waarin je aangeeft hoeveel kaartjes je wilt en wat je bedrijfsgegevens zijn. RememberMe zorgt dan voor een factuur en stuurt de kaart(en) op zodra deze is betaald.

Programma
De vakdag is van 10.00 tot 16.00 uur. In de tuin kun je langslopen bij verschillende mooie bedrijven. Ook kun je hier inspiratie opdoen bij een van de uitvaartsettings, waar je kunt zien hoe bepaalde producten in combinatie met elkaar een mooi geheel kunnen vormen. Daarnaast zijn er interessante sprekers en verschillende workshops waar je aan deel kunt nemen. Meer over het programma en de inhoud van de workshops lees je hier: https://www.rememberme.nl/vakdag.
funeral affairs 2018 programmaDutch Funeral Awards
De vakdag staat in het teken van mooie bedrijven, nieuwe ontwikkelingen en samenwerking binnen de branche. Daarom reikt RememberMe op 20 juni voor de eerste keer de Dutch Funeral Awards uit aan de 6 beste ondernemers in diverse categorieën. Het is een prijs waarmee ze de parels uit de uitvaartbranche willen belonen.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief