Agenda

Wezep. Steun bij rouw
Dinsdag 29 Mei 2018, 19:30

Rouwverwerking - lotgenoten voor lotgenoten

LOB begraafplaatsweek 2018In de week van de Begraafplaats die van 23 mei tot en met 3 juni 2018 plaatsvindt, organiseren Diny Griede en Riny van de Worp in De Huiskamer van Wezep, Meidoornpassage 16 in Wezep een foto-expositie over Begraven door de eeuwen heen in Wezep.

Tijdens deze periode is de expositie te bezoeken. Daarnaast is deze foto-expositie voor Steun bij Rouw van Humanitas aanleiding in deze week vanzelfsprekend ook stil te staan bij afscheid nemen en rouw.

humanitasOp dinsdag 29 mei 2018, 19.30 uur is er een avond over Steun bij Rouw in de Huiskamer van Wezep, Meidoornpassage 16 in Wezep.
Rouw is een heel persoonlijk proces. Zowel fysiek als mentaal is het voor iedereen verschillend. Rouwen kost veel energie en loopt niet volgens een vast patroon. Jouw dierbare is overleden, jouw wereld staat op zijn kop en je wilt niet te veel leunen op je omgeving.
Delen van ervaringen en praten met lotgenoten geeft wellicht verlichting in je rouwproces, want een lotgenoot heeft vaak een half woord nodig om jouw gevoelens te herkennen en te begrijpen, daarom organiseert Humanitas Noord-Veluwe een avond waar je kunt praten over je verlies.
De avond begint met een inleiding over rouw. Daarna is er de mogelijkheid om in een informele setting met lotgenoten ervaringen te delen. Je bent van harte welkom.
Contactpersoon voor de avond over rouwverwerking is Liesbeth Smit, coördinator Humanitas Oldebroek, telefoonnummer 06-30765104.