Agenda

Arnhem. Themadag Zorg & Afscheid
Zondag 27 Mei 2018, 10:00 - 18:00

afscheidswijzerUitnodiging Themadag 27 mei

Praten over zorg in de laatste levensfase, afscheid nemen van het leven. Het is niet altijd makkelijk. Toch is juist dat praten over deze thema's ontzettend belangrijk. Het kan veel rust en zekerheid bieden. Voor jezelf. Maar ook voor de mensen om je heen waar jij het meest van houdt.

Op zondag 27 mei 2018 kun je in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem terecht voor de Themadag Zorg & Afscheid. Het evenement is een bijzondere primeur in de regio. Op de themadag kunnen bezoekers in een ongedwongen sfeer kennis maken met alles wat moet, mag en kan rond het levenseinde.

De eerste 750 tickets zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief. Bezoek de themadag én het Openluchtmuseum nu voor slechts €7,95 (in plaats van €17,50). Wees er snel bij, want op = op!
27mei ticket themadag>> Koop je tickets hier <<

Toegang is gratis voor museumjaarkaarthouders.

Geen dooie boel
Het event mag dan over het laatste afscheid gaan, het zal er zeker geen dooie boel worden. Tijdens de themadag zullen beleving en interactie centraal staan. Een deel van het Nederlands Openluchtmuseum terrein is speciaal ingericht voor de Themadag Zorg & Afscheid. Bij binnenkomst krijgen bezoekers een plattegrond mee. Via een wandeling door diverse belevingswerelden, met elk hun eigen thema, is er van alles te doen, zien en leren. Kom meer te weten over zorg die mogelijk is in de laatste levensfase, neem een kijkje achter de schermen van een goed doel of ga op speeddate met een uitvaartondernemer.

Van alles te doen
Gedurende de dag zijn overal op het thematerrein muzikale optredens, kun je deelnemen aan diverse workshops, lezingen en is er van alles te proeven in de vorm van bijzondere hapjes. Daarnaast presenteren lokale dienstverleners zich via diverse stands. De centrale molen wordt op traditionele ‘rouwstand’ gezet, op diverse punten zijn verhalen te horen over zorg en afscheid door de jaren heen en lopen vrijwilligers van het park in traditionele uitvaartkledij rond.

Zien we je dan?

Hartelijke groet,

Het team van Afscheidswijzer
________________________________________

Belangrijkste links:
- Facebook evenement
- Algemene informatie
- Tickets koop je hier
- Veelgestelde vragen


Wilt u liever mailen? Stuur uw e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie : Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem