Agenda

Tilburg. Nazorg event 'Wat na de dood?'
Zondag 03 Juni 2018, 10:00 - 15:00

Nazorg event "Wat na de dood" 

Den Hollandsche Uitsnede foto sterretjesveld bovenheigraaf wezepOp zondag 3 juni 2018 organiseert Den Hollandsche Gedenktekens het nazorg event "Wat na de dood". Dit event is gericht op zowel de zakelijke markt als de inwoners uit de regio Tilburg.
De zakelijke bezoeker zullen we inzicht geven in de sterftecijfers en verhoudingen in de regio Noord Brabant evenals de trends en ontwikkelingen in de branche. Hier hebben we een tweetal bevlogen sprekers voor uitgenodigd (Barend van de Kraats en Jenneke van Wijngaarden). Ook zal er een workshop worden gegeven de meerwaarde en kansen van uitvaartsoftware en zijn er meerdere bedrijven uit de regio aanwezig. Er is ruimschoots de mogelijkheid om het netwerk binnen de regio Noord Brabant te vergroten.

De focus voor de particuliere bezoeker ligt op informeren en inspireren op het gebied van wat er in de periode na de uitvaart op ze af kan komen. We zullen de bezoeker inzicht geven in welke initiatieven er binnen hun regio van kracht zijn. Ook kan de bezoeker in contact komen met lokale organisaties en partijen die hen kunnen ondersteunen en informeren op het gebied van digitale nazorg, voorbesprekingen, kinderen en jongeren in rouw, verlies en begeleiding, rituelen rondom overlijden, administratie en trends en ontwikkelingen binnen hun regio. Ook hier hebben we een tweetal bevlogen sprekers voor uitgenodigd (Richard Hattink en Ger Thonen) en de kleine bezoekers bieden wij de mogelijkheid om kosteloos (zelf) een monumentje voor op hun kamertje te maken.

den hollandse logoHet event vindt plaats op onze vestiging in Tilburg gelegen aan de Lannerstraat 1 in Tilburg. 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief