Agenda

Tilburg. ‘Goed voorbereid op je laatste reis’ Fabels en feiten over de uitvaart
Zondag 14 Januari 2018, 11:00

fabels feiten koffers oud‘Goed voorbereid op je laatste reis’
Fabels en feiten over de uitvaart
Door: Harriet van der Vleuten en Lowie van Gorp

Voor een willekeurige vakantie struinen we het hele internet af en vergelijken we de vele opties die er zijn. Maar voor het voorbereiden van die allerlaatste reis zijn velen toch nog aarzelend. Terwijl het zoveel rust kan geven om de uitvaart voor te bereiden op een van tevoren gekozen moment. Wat regel je allemaal van tevoren en wat laat je over aan nabestaanden? Wat is er allemaal mogelijk? Wat zijn fabeltjes, wat zijn feiten.

Tijdens deze interactieve middag begeleiden Lowie van Gorp en Harriet van der Vleuten, die beiden een kleinschalige uitvaartonderneming hebben in de regio Tilburg, u om achter de antwoorden te komen op al deze vragen.

Deze interactieve middag is een initiatief van Crematorium Tilburg en het Netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant.
U bent vanaf 11.00 welkom als u alleen een kopje koffie of thee wilt komen drinken. De ontvangst van het programma is vanaf 12.30 uur en de aanvang is 13.00 uur. Einde middag rond 16.00 uur.

Entree, koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013-5920048
www.harrietvandervleuten.nl

De bijeenkomst is in Andante Café in het park van het Crematorium Tilburg (parkeerterrein rechts en dan het ronde gebouw achteraan).