Agenda

Ede. Informatieavond NVVE : Het leven verdient een mooi einde
Donderdag 12 Oktober 2017, 19:30

Op donderdagavond 12 oktober geeft de Nederlandse Vereniging voor Euthanasie een lezing over het veelbesproken onderwerp Euthanasie.

Wat is euthanasie?
Bij euthanasie wordt het leven van een patiënt op een waardige manier beëindigd door het toedienen van medicijnen. Euthanasie is altijd uit vrije wil, een patiënt vraagt en de arts voert de euthanasie uit. Volgens de Nederlandse wet mag dat bij uitzichtloos en ondraaglijk lijden.

De NVVE legt de keuzemogelijkheden uit rondom het levenseinde.
Euthanasie komt uitgebreid aan de orde en de wettelijke mogelijkheden worden uitgelegd. De ruimte van de huidige euthanasiewet, de verschillende wilsverklaringen en de niet-reanimeren penning worden besproken en er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

De NVVE is er voor iedereen die waardig wil sterven. Zij willen een optimale uitvoering van de euthanasiewet, vooral voor groepen die in de praktijk geen hulp krijgen, zoals mensen met dementie, chronisch psychiatrische patiënten en ouderen die vinden dat hun leven voltooid is.

De lezing op 12 oktober vindt plaats in gebouw De Kei, Peppelensteeg 12 in Ede.

De zaal is open vanaf 19.30 uur, de lezing begint om 20.00 uur.
De toegang is kosteloos en de koffie staat voor u klaar!

 

De Ruiter Uitvaartzorg, Ede & Veenendaal

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.