Agenda

Nunspeet. Een themadag voor iedereen die een ingrijpend verlies ervaart van een dierbare
Zaterdag 28 Oktober 2017, 09:30 - 15:00

humanitas Een themadag voor iedereen die een ingrijpend verlies ervaart van een dierbare

Zoektocht in het landschap van afscheid en rouw-Humanitas Noord Veluwe- Een themadag voor iedereen die een ingrijpend verlies ervaart van een dierbare.

Tijdens de themadag Rouw en Verlies van Humanitas Noord Veluwe op Zaterdag 28 oktober, verzorgt Marinus van den Berg een interactieve lezing over de zoektocht in het landschap van afscheid en rouw. Ervaart u een ingrijpend verlies van een dierbare? Herkent u zichzelf in de zoektocht van vallen, opstaan en soms weer terugvallen in de chaos van gevoelens en gedachten die u door het verlies ervaart?

Wees van harte welkom in zalencentrum :De Pineta"in Nunspeet. Na de lezing en lunch is er de mogelijkheid om in kleine groepjes persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Het bijwonen van de themadag kost €10.00 incl. lunch en aanmelden kan via tDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marinus van den Berg (1947) is een veelgevraagd spreker op lezingen en symposiums, heeft als pastor gewerkt in de gezondheidszorg en heeft al tientallen succesvolle boeken geschreven. Rode draad in zijn werk:omgaan met de dood moet je niet wegstoppen. De dood hoort bij het leven. Door met elkaar te praten kun je leren op een menselijke manier om te gaan met met afscheid en de dood.

Datum: zaterdag 28 oktober

Programma: 9.30uur ontvangst-koffie-lezing door Marinus van den Berg-lunch-mogelijkheid om in kleine groepjes persoonlijke ervaringen uit te wisselen-rond 15.00uur afsluiting.

Aanmelden:per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of telefonisch:06 11 28 15 00

Kosten 10,- (inclusief lunch)

 

Locatie : Zalencentrum; De Pineta Elspeterweg 6 8071 PA Nunspeet

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.