Agenda

Leeuwarden. Uitvaartbeurs Memorès
Zaterdag 14 Oktober 2017, 10:00 - 16:00

 memorès

De Leeuwarder Courant houdt op zaterdag 14 oktober de Memorès Uitvaartbeurs in de Grote Kerk in Leeuwarden. Bezoekers worden op bijzondere en gedegen wijze geïnformeerd over de mogelijkheden rondom afscheid nemen, rouwen en herinneren. Tijdens de uitvaartbeurs zullen er verschillende lezingen en presentaties gehouden worden.

Naar lijst met deelnemers

14 oktober
Grote Kerk, Leeuwarden

Openingstijden:
10.00 – 16.00 uur

Gratis toegang

Adres

De Grote Kerk/Jacobijnerkerk

Bredeplaats 4
8911 EP
Leeuwarden

Parkeren

U kunt uw auto parkeren in de nabijgelegen parkeergarages ‘Oldehove’ of ‘Hoeksterend’. Voor meer informatie over de parkeergarages in Leeuwarden klik hier. U kunt uw auto gratis parkeren aan de Rengerslaan, op ruim tien minuten loopafstand.

Openbaar Vervoer

De Grote Kerk ligt op circa 15 minuten loopafstand van het treinstation Leeuwarden. Tevens kunt u vanaf het station de bus nemen. De bushalte ‘Wissesdwinger’ bevindt zich nabij de Grote Kerk. Voor actuele reisinformatie raadpleegt u www.9292ov.nl.

 

Locatie : Grote of Jacobijnenkerk. Bredeplaats 4, 8911 EP Leeuwarden

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.