Agenda

Hoogeveen. Muzikale herinneringsbijeenkomst in Yardenhuis Zevenberg met de 3 baritons
Zaterdag 17 Juni 2017

Yarden organiseert muzikale herinneringsbijeenkomst in yardenhuis Zevenberg
Kom herinneren met De 3 Baritons

Op zaterdag 17 juni, de dag voor Vaderdag, organiseert uitvaartorganisatie Yarden een herinneringsbijeenkomst met het thema ‘Heimwee met een glimlach. De 3 Baritons zullen deze avond, die plaatsvindt in het nieuwe yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen, muzikaal omlijsten. Er zijn VIP en online kaarten te bemachtigen. Met de bijeenkomst -die onderdeel uitmaakt van de jaarlijkse Herinneringsweken- wil de afscheidsspecialist nabestaanden ondersteunen bij het omgaan met het verlies van hun overleden dierbaren.

3 baritons yarden
Muzikaal herinneren

Muziek roept vaak herinneringen op. Veel mensen denken wel eens aan een overleden vriend of familielid als zij muziek luisteren. Dit jaar organiseert Yarden daarom rondom Vaderdag een muzikale herinneringsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst op 17 juni zullen De 3 Baritons gedurende drie kwartier een muzikaal optreden verzorgen en hun gevoel en warmte overbrengen met hun muziek.

Heimwee met een glimlach
Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: “Wij merken dat mensen behoefte hebben om hun dierbare te herdenken. Daarom organiseert Yarden diverse herinneringsbijeenkomsten, waaronder deze met De 3 Baritons op onze locatie in Hoogeveen. Tijdens de bijeenkomst willen wij samen met onze gasten kort stilstaan bij de dierbaren die zij hebben verloren. Daarnaast willen we ook het leven vieren en zo hun heimwee een glimlach geven.”

Hoe doet u mee
Wilt u “Herinneren met De 3 Baritons” bijwonen? Maak dan de slagzin “Herinneren is voor mij...” af en ontvang online kaarten om het optreden live op uw computer of tablet via internet te volgen. Of maak kans op twee VIP kaarten om de herinneringsbijeenkomst ter plekke bij te wonen in Hoogeveen. Vul op www.yarden.nl/de-3-baritons   het inschrijfformulier in. Vergeet niet de naam in te vullen van de persoon die u wilt meenemen (indien u de VIP kaarten wint). Binnen drie werkdagen ontvangt u bericht. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.
Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Locatie : Yardenhuis Zevenbergen, Alteveerstraat 136, 7907 AC Hoogeveen