Agenda

Heerlen. Theatervoorstelling 'Dan neem je toch gewoon een hond?'
Woensdag 12 April 2017, 19:30 - 22:30

dekunstvanhetrouwenVoorstelling door theatergroep De Kunst van het Rouwen bij ons Yarden Crematorium, Imstenraderweg 10 in HEERLEN.

Hoe reageer je op iemand die een geliefde is verloren? Moet je nu wel of juist niet vragen hoe het ermee gaat? En zo ja, hoe doe je dat dan? Deze en andere vraagstukken behandelt theatergezelschap de Kunst van het Rouwen in de voorstelling Dan neem je toch gewoon een hond, een indringend en humoristisch stuk waarin wordt gezocht naar de antwoorden.

Aan de hand van twee verhalen vertellen de actrices het verhaal van verlies van een geliefde aan de dood en wat ze allemaal tegenkomen in het soms onbegaanbare landschap van rouw. Daarnaast is er ook het derde verhaal, dat van ‘de omgeving’, die in het begin luistert, troost, ondersteunt en het wellicht probeert op te lossen, maar zelf ook wordt geraakt in haar eigen onvermogen om te gaan met de dood. Dat de dood plotseling kan verschijnen en dat je verdriet niet kunt oplossen is iets wat we moeilijk kunnen verdragen. Tja, ach dan neem je toch gewoon een hond? Het unieke van de voorstelling is dat de actrices na afloop in gesprek gaan met het publiek.

Datum en locatie
De voorstelling wordt (gratis) aangeboden door Yarden Vereniging en vindt plaats in ons Yarden Crematorium, Imstenraderweg 10 te Heerlen. Inloop om 19.30 en de aanvang is om 20.00 uur. Na de voorstelling om ca. 22.00 uur is er een drankje en een hapje
Om teleurstelling te voorkomen meldt u zich vooraf aan via www.yarden.nl/agenda . Voor meer informatie kunt u bellen met 088 927 3434.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief