Agenda

Venlo-Maasbree. Kerstoverdenking natuurbegraafplaats
Zondag 20 December 2015, 19:00

 

natuurbegraafplaats venlo maasbree

Kerst-overdenking zondag 20 december

Op zondagavond 20 december a.s. om 19.00 uur wordt op Natuurbegraafplaats Venlo - Maasbree voor de vierde maal een Kerstoverdenking georganiseerd in de openlucht.
In de openlucht dienstplaats, midden in het bos staat een podium en de omgeving wordt door speciale lampen en fakkels verlicht.
In deze bijzondere sfeer houden wij graag samen met u de jaarlijkse terugkerende Kerstoverdenking.
Op deze avond zijn alle nabestaanden met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie uitgenodigd, om in de nabijheid van het graf van uw dierbare samen de aanstaande kerstdagen te overdenken.
De kerstoverdenking staat onder begeleiding van Marian Sniekers en het muzikale gedeelte wordt verzorgt door Take a Seat
Mogen we u vragen vooral op tijd aanwezig te zijn, aangezien geparkeerd moet worden bij het crematorium of bij de algemene begraafplaats.
Omdat de kerstoverdenking plaats vindt in de openlucht, adviseren wij u warme kleding en schoeisel te dragen. denk ook aan een zaklamp of fakkel het is natuurlijk donker.

Doorgaan kan mede afhankelijk zijn van slecht weer, daarom raadpleeg onze website natuurbegraafplaats.nl hier wordt 24 uur vooraf gemeld of het wel of niet doorgaat.

  

Locatie Grote Blerickse Bergenweg 28, 5927 PB Venlo