Agenda

Blaricum. In-memoriam avond
Vrijdag 30 Oktober 2015, 17:30 - 21:30

 

bos rozen

In-memoriam avond op Algemene Begraafplaats Blaricum

Op de Algemene Begraafplaats aan de Woensbergweg in Blaricum wordt op vrijdag 30 oktober de jaarlijkse herdenking gehouden. Op deze avond worden alle dierbaren herdacht die op de begraafplaats rusten en worden lichtjes bij de graven ontstoken.

De aula van de Algemene Begraafplaats staat open van 17.30 tot 21.30 uur en is versierd met kaarsen en bloemen, waarbij bezoekers elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee. Tegelijkertijd kan worden geluisterd naar de diverse voordrachten, zoals gedichten en uitleg door Miranda van den Eijnden over rouwbegeleiding door Artesia.

De bijeenkomst wordt gelardeerd met sfeervolle muziek. Zo is er een optreden van de harpiste Marlies van Houwelingen. In de aula worden werken getoond van de Blaricumse schilder Carl Schlüter (1886-1973) die aan de Woensbergweg ligt begraven en postuum wordt geëerd. Tevens wordt stilgestaan bij de vele beroemde kunstenaars, musici en bekende Nederlanders die er hun laatste rustplaats vonden.

Hoewel de avond wordt georganiseerd door enkele vrijwilligers, is aanvullende hulp welkom, onder andere door het plaatsen van vele lichtjes bij de graven. Ook kinderen zijn van harte welkom, mits onder begeleiding.

Voor nadere info : Henk de Boer (beheerder), Lies Verver 06-18830727 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..