Agenda

Etten leur. Uitvaartshow 'DoodONgewoon'
Dinsdag 14 April 2015, 19:30 - 22:30

uitvaartshow doodongewoon

Uitvaartshow 'DoodONgewoon'

Zeg eens eerlijk...
....durft u stil te staan bij uw eigen uitvaart? Hoe uw uitvaart er uit zou moeten zien? Welke kist, welke muziek en wel of geen bloemen? Hoe doodgewoon is praten over de dood voor u? ​Monuta Patricia van Vliet organiseert samen met theater de Nieuwe Nobelaer een uitvaartshow vol DoodONgewoon entertainment. Om u te informeren en inspireren. Op het podium komen diverse uitvaartmogelijkheden voorbij. Van improvisatietheater tot muziek en van readings tot cabaret. Om te zorgen voor gespreksstof, want met elkaar over de dood praten is nog belangrijker dan erover na te denken.

Antwoord op uw vragen
U kunt ook op het inspiratieplein in de foyer in contact komen met diverse bedrijven, zoals een uitvaartfotograaf, bloemist, uitvaartkistenfabrikant en leveranciers voor asbestemmingen. Zij geven graag antwoord op al uw vragen!​

Bestel nu uw kaarten!
De entree is € 6,- per persoon (dit bedrag is inclusief een glas Prosecco, een consumptiebon en een goodiebag na afloop). Per verkochte kaart doneer ik € 1,- aan Hospice Marianahof in Etten-Leur. Neem gerust een kennis, vriend(in) of familielid mee.

Ik hoop u te ontmoeten tijdens mijn uitvaartshow DoodONgewoon!​

 

Locatie Anna van Berchemlaan 2 4872 XE Etten-Leur