Agenda

Doetinchem. Open Dag: Natuurbegraafplaats Slangenburg
Vrijdag 17 April 2015, 13:00 - 16:30

natuurbegraafplaats Slangenburg

Op vrijdagmiddag 17 april 2015 van 13.00 uur tot 16.30 uur houdt Natuurbegraafplaats Slangenburg een open middag. U bent van harte welkom.

Informatiemarkt

Tijdens de open middag presenteren een aantal ondernemers zich in een kleine informatiemarkt.

Wikkelgoed ontwerpt en maakt hemden, waden en wikkelkleden die een overledene waardig omhullen. Speciaal voor die allerlaatste gelegenheid van het afscheid en zeer geschikt voor een Groene Uitvaart. Wikkelgoed gebruikt katoen, linnen en zijde: kwalitatief hoogwaardige stoffen die biologisch afbreekbaar zijn. Dit textiel vergemakkelijkt toenadering en contact.

Pottenbakkerij Van Dam maakt De Aarden Urn; een duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke urn. De urnen zijn van pure klei en ongebakken, waardoor de urn en de as in de aarde opgenomen worden.

Tomba Grafkisten: Op een waardige, respectvolle en persoonlijke manier afscheid nemen van een dierbare draagt bij aan de verwerking van het verlies. Een mooie grafkist speelt daarin onmiskenbaar een rol.

Buitenuitvaart: Een geschikte locatie staat aan de basis van een persoonlijke uitvaart. Dit is immers de plek waar afscheid wordt genomen, waar nabestaanden en andere belangstellenden samenkomen, waar het leven van de overledene wordt herinnerd en waar ruimte is om emoties te verwerken.

Een aantal medewerkers van de gemeente Doetinchem staan u die middag te woord. Belangstellenden kunnen een rondleiding over het terrein krijgen. Bent u minder mobiel? Laat het van te voren weten, dan houden wij daar rekening mee. De middag eindigt rond 16.30 uur.

 

Natuurbegraafplaats Slangenburg
Nutselaer 4
7004 HJ Doetinchem
   

Locatie Nutselaer 4 7004 HJ Doetinchem

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief