Agenda

Woudenberg. Opknappen historische velden begraafplaats Woudenberg met NLDoet
Vrijdag 20 Maart 2015, 12:00 - 16:00

Opknappen historische velden begraafplaats Woudenberg

Komende 20 en 21 maart is het weer zo ver. NLDoet, het jaarlijks terugkerend initiatief van het Oranje Fonds, gaat van start.
Iedereen die iets voor zijn gemeenschap wil betekenen kan tijdens deze dagen vrijwillig gaan klussen.

Op vrijdag 20 maart, zal wanneer het weer het toelaat, een opknapactie plaatsvinden op de historische velden van de begraafplaats te Woudenberg. Tijdens deze gezellige dag zullen we samen klein onderhoud plegen aan de graven zodat de uitstraling van het oude gedeelte verbeterd wordt en de oude graven behouden zullen blijven voor de toekomst.

Op locatie zijn materialen, een hapje en drankje aanwezig. Als u in het bezit bent van een emmer en borstel waarderen wij het als u deze wilt meenemen. Heeft u gezellige plantjes om de boel op te fleuren: uw inbreng is altijd welkom.

Wilt u of uw (klein)kinderen zich ook graag (eenmalig) inzetten voor de samenleving en de toekomst van de begraafplaats? Dan kunt u zich aanmelden via de website www.nldoet.nl of u stuurt een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kom gerust een kijkje nemen!

Locatie: Begraafplaats Woudenberg, Voorstraat 61 (parkeren aan Henschoterlaan 44)., Henschoterlaan 44, Woudenberg

Start datum/tijd: 20-03-2015 12.00
Eind datum/tijd: 20-03-2015 16.00