Agenda

Gorinchem. Uitvaartbeurs "Doodgewoon"
Zaterdag 10 Mei 2014, 10:00 - 16:00

Uitvaartbeurs "Doodgewoon"

Op 10 mei organiseert Besems Uitvaartverzorging voor het tweede achtereenvolgende jaar weer een uitvaartbeurs met het thema "doodgewoon" en open huis. In en rondom Afscheidscentrum De Engel staan ruim 20 bedrijven die hun producten presenteren.

De beurs vangt aan om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Op deze dag zullen diverse vormen van rouwvervoer gepresenteerd worden zoals de donkergrijze rouwauto van Haars rouwservice maar ook een witte rouwauto, een tweetal koetsen en de loopkoets kunt u bekijken. Binnen staan bedrijven zoals:
Distel en Mirt met rouwbloemwerk,
 harvas natuursteen 200 Harvas Natuursteen,
Homage Urnen,
 american coffins American Coffins,
De Rode Pompoen etc.

Uiteraard kunt u ook met al uw vragen terecht deze dag bij Besems Uitvaartverzorging. Het dragersgilde zal die dag meerdere keren een demonstratie laten zien van het dragen op de schouder. Het thema "doodgewoon" is gekozen omdat men steeds meer nadenkt over hun eigen uitvaart. Dat merken we vooral aan de vele voorbesprekingen die we doen bij de mensen thuis. Wij hopen dat steeds meer mensen het doodgewoon vinden om hun eigen uitvaart bespreekbaar te maken. Met de organisatie van deze beurs willen we daar graag een steentje aan bijdragen.

Tijdens de beurs, welke overigens gratis toegankelijk is, kunt u ook kosteloos het boekje "Mijn uitvaartwensen" meekrijgen.

  

Locatie Kleine Haarsekade 122 a, Gorinchem