Agenda

St.Odiliënberg. Kerstoverdenking
Maandag 23 December 2013, 19:00

Op maandagavond 23 december a.s. om 19.00 uur wordt op Natuurbegraafplaats Bergerbos voor de negende maal een Kerstoverdenking georganiseerd in de openlucht.

Op de centrale heuvel, midden in het bos staat een podium en de omgeving wordt door speciale lampen en fakkels verlicht.
Tevens worden bij de ingang kaarsjes uitgedeeld, deze mogen op de graven in het bos of bij de grafheuvel neer gezet worden.
In deze bijzondere sfeer houden wij graag samen met u de jaarlijkse terugkerende Kerstoverdenking.
Op deze avond zijn alle nabestaanden met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie uitgenodigd, om in de nabijheid van het graf van uw dierbare samen de aanstaande kerstdagen te overdenken.
Dit jaar zijn te gast het gemengd koor Pey Vocaal, Ullian Pipes-speler Nick Verstappen en Antoine van Buggenum met trompet.
Zorg vooral dat u tijdig aanwezig bent, wegens de te verwachte grote drukte en omdat er enige tijd kan zitten tussen parkeren en wandeling naar de centrale heuvel.
Omdat de kerstoverdenking plaats vindt in de openlucht, adviseren wij u warme kleding en schoeisel te dragen.

Doorgaan kan mede afhankelijk zijn van slecht weer, daarom raadpleeg onze website www.natuurbegraafplaats.nl hier wordt 24 uur vooraf gemeld of het wel of niet doorgaat.

De onderstaande punten kunnen een reden zijn om de Kerstoverdenking niet door te laten gaan.

* Storm, boven windkracht 5 (vallende takken of erger)
* Zware regenval of slagregens!
* Strenge vorst -5 graden
* IJzel of zware sneeuwval en hierdoor gladde wegen.
* Mist zicht minder als 50 meter

Poster Kerstoverdenking 2013

 

Locatie Roskam 7 (navigatiesysteem: Roskam 10) 6077 NK St.Odiliënberg