Agenda

Haarlemmermeer. Uitvaartbeurs tijdens de Huis-, Tuin en Woonbeurs
Van Vrijdag 28 Maart 2014
Tot Zondag 30 Maart 2014

 uitvaartbeurs charon maart 2014
Uitvaartbeurs 28, 29 en 30 maart 2014 in Expo Haarlemmermeer tijdens de Huis-, Tuin en Woonbeurs
Van Duurzaamheid tot in de Eeuwigheid,
"Bewust Leven, Bewust Sterven"

Gelukkig worden steeds meer mensen zich bewust ervan dat het heel belangrijk is om bewust met energie, in het algemeen en in het bijzonder met je eigen energie, om te gaan. Fairtrade, ecologisch, duurzaam, biologisch-dynamisch, kortom: Eerlijk – vanuit je hart.

Tijdens de Lente- Tuin- en Woonbeurs in de Haarlemmermeer op 28, 29 en 30 maart a.s. zal Gijsje Teunissen van CHARON Uitvaartbegeleiding in een speciaal uitvaartpaviljoen een geheel nieuw concept uitrollen: Van Duurzaamheid tot in de Eeuwigheid – "Bewust Leven ~ Bewust Sterven".

Het thema dood wordt steeds meer bespreekbaar, maar nog te veel mensen zien de uitvaart als een ver –van-hun-bed-show, en denken dat zij onsterfelijk zijn of laten het afscheid aan hun nabestaanden over, die soms met hun handen in hun haar zitten.

Dit evenement zal zich in combinatie met de Lent- Tuin en Woonbeurs en het Gaaf Groen Paviljoen op de bewust levende mensen richten: zij zijn bezig met energiebesparing, met het klimaat, helpen in derde wereld landen vrouwen, mannen en kinderen aan een menswaardig bestaan en gaan zorgvuldig met hun lichaam en leefomgeving om. Deze mensen zullen, denkt Gijsje, ook bewust met hun sterven om willen gaan!

Ook in uitvaartland denken steeds meer mensen aan de toekomst van onze planeet in het algemeen en in het bijzonder aan de toekomst van onze kinderen. Hier horen niet alleen fair-trade-kisten en –milieuvriendelijke urnen bij, maar ook b.v. rouw- en stervensbegeleiding en alle mensen, die vanuit hun hart leven en werken.

Spreekt dit concept je aan, dan nodig ik je van harte uit om je in te schrijven voor deze bijzondere dag. Dit meerdaagse evenement vindt plaats op:
Vrijdag  28 maart 2014 11:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 29 maart 2014 10:00 tot 17:00 uur
Zondag  30 maart 2014 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: Expo Haarlemmermeer

Inschrijfformulier en meer informatie te vinden op onze website:
www.duurzaamheideeuwigheid.nl

 

 

Locatie Grote Kerk in Alkmaar
Afdrukken

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief