Agenda

Heerlen. Begraafplaats Akerstraat in kaarslicht
Zondag 23 December 2012, 19:00

kaars Begraafplaats Akerstraat in kaarslicht

Aanstaande zondag is eenieder van harte welkom. Breng zelf een of meerdere kaarsjes mee en draag op die manier actief bij aan dit sfeervolle gebeuren.

Op zondag 23 december a.s. vind het jaarlijkse 'begraafplaats Akerstraat in kaarslicht' plaats. De voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang en tussen 19.00-20.00 uur zullen ruim 2500 kleurrijke kaarsen in glas deze historische stadsbegraafplaats verlichten. Harmonie Sint Bernadette zal, net zoals in voorgaande jaren om 19.00 uur, bij de kerstboom aan de hoofdingang en in de buurt van de sfeervolle vuurkorven, een heus (mini)kerstconcert geven.

De in 2009 spontaan georganiseerde kaarsenavond is een jaarlijkse traditie geworden. Een traditie waarover 'de vrienden van de begraafplaats', die samen succesvol actie voerden om deze gekende begraafplaats te heropenen, met plezier de regie voeren. De plechtige heropening vond begin 2011 plaats waarmee een wens van vele Heerlenaren in vervulling ging. 'Net zoals vorig jaar hopen wij dat weer velen begraafplaats Akerstraat in kaarslicht komen bezoeken. Breng ook van thuis uit een of meerdere kaarsjes mee en draag op die manier actief bij aan dit sfeervolle gebeuren', voegen de vrienden van de begraafplaats toe.

De organisatie raad u van harte aan om ook het (mini)kerstconcert van harmonie Sint Bernadette te komen beluisteren. Het concert start om 19.00 uur en maakt daarmee de sfeervolle lichtjesavond compleet.

 

Locatie Begraafplaats Akerstraat, Akerstraat te Heerlen

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.