Agenda

Emmer-Compascuum. Open dag begraafplaats
Zaterdag 24 November 2012, 10:00 - 15:00

Emmer Compascum

Op zaterdag 24 november organiseert de gemeente Emmen samen met Uitvaartvereniging Emmer-Compascuum e.o. een open dag op begraafplaats Emmer-Compascuum.

Begraven... Weliswaar geen leuk onderwerp, maar wel een belangrijk onderwerp waar iedereen vroeg of laat mee in aanraking komt. Wat moet er geregeld worden wanneer iemand komt te overlijden? Welke begraafplaatsen zijn er in de gemeente Emmen? Welke mogelijkheden van begraven, bijzetten en verstrooien zijn er? En wat zijn de kosten? Vragen waar niemand graag over nadenkt, maar waarop de antwoorden wel belangrijk zijn om niet voor verrassingen te komen staan.

Medewerkers van de uitvaartvereniging en de gemeente Emmen zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en of u rond te leiden over de begraafplaats. Ook zijn diverse bedrijven en organisaties aanwezig op het gebied van uitvaart. Bijvoorbeeld: een notaris en bedrijven voor uitvaarverzorgingen, troostgeschenken, bloemstukken en grafmonumenten.

Opknappen begraafplaats
Op de begraafplaats in Emmer-Compascuum zijn een behoorlijk aantal grafmonumenten in slechte staat. De gemeente Emmen streeft naar nette aanblik van haar begraafplaatsen die in overeenstemming is met de wensen van de nabestaanden. Wij willen graag in contact komen met rechthebbenden en nabestaanden van deze grafmonumenten. Ook hierover informeren wij u graag tijdens de open dag.

U bent van harte welkom tijdens de open dag op zaterdag 24 november a.s. tussen 10.00 en 15.00 uur aan de Runde NZ nr. 66.

 

Locatie Runde NZ nr. 66 in Emmer-Compascuum

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.