×

Opmerking

Dit evenement is gewijzigd - dit komt nu het meest in de buurt van de datum waar u op zocht

Agenda

Heide. Persoonlijke ontvangst op landgoed en natuurbegraafplaats Weverslo
Van Zaterdag 20 Oktober 2012
Tot Zondag 21 Oktober 2012

weverslo anwb

In kader nationaal landgoed weekend van de ANWB
Persoonlijke ontvangst op landgoed en natuurbegraafplaats Weverslo

Drie dagen ontvangt Weverslo bezoekers met een speciaal programma. Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober neemt landgoed Weverslo gelegen in de Peel, tussen Venray en Deurne, deel aan het nationale landgoed weekend van de ANWB. Weverslo is dan een van de 44 Nederlandse particuliere landgoederen die op een speciale manier hun gasten ontvangen.
Op vrijdag 19 oktober is er een seminar "Verbondenheid en verantwoordelijkheid", speciaal voor mensen die professioneel en beroepsmatig betrokken zijn bij de natuurbegraafplaats Weverslo. Weverslo benut de deelname aan het nationale landgoed weekend van de ANWB om de aandacht te vestigen op de ingebruikname van de natuurbegraafplaats.

Begeleide rondwandelingen voor iedereen
In het kader van de ANWB landgoeddagen maken bezoekers op een heel persoonlijke manier kennis met de natuur en cultuur van Weverslo. Er is een stand met informatiepanelen over het beleid en beheer van landgoed Weverslo. Begeleide rondwandelingen voeren naar het landhuis, dat geheel van Nederlands hout is gebouwd, over het Muzenpad waar de Muzen van Weverslo een eigen plek hebben en zich presenteren met verhalen en gedichten. De rondleiding voert ook over de natuurbegraafplaats, waar informatie wordt gegeven over alle aspecten van natuurbegraven. De route is ca. 1 km en de rondleiding duurt ca. 1,5 uur. De beheerders en vrijwilligers staan die dagen gereed om vragen te beantwoorden. Iedereen kan zich aanmelden voor een begeleide rondwandeling. Dat kan via de website www.landvananwb.nl , waar de ANWB speciaal aandacht besteed aan het nationaal landgoed weekend.

     

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.