Agenda

Venray, Margriet van Glabbeek: Hoe houden we de laatste levensfase leefbaar?
Maandag 11 Juni 2012, 11:00
weverslo
Muzenprogramma Villa Weverslo 11 juni, 20.00 uur
Margriet van Glabbeek: Hoe houden we de laatste levensfase leefbaar?

In het Muzenprogramma van Villa Weverslo verzorgt Margriet van Glabbeek uit Leunen op maandag 11 juni om 20.00 uur een avond over omgaan met elkaar in de laatste levensfase van een dierbare.
Margriet van Glabbeek is begeleider en opleider van mensen die professioneel en als vrijwilliger werken in de zorg. In 2008 was zij winnares van de Mooi Mens Verkiezing vanwege haar grote inzet voor begeleiding en coaching van mensen die werkzaam zijn in de palliatieve zorg. Zij maakt u vertrouwd met de mogelijkheden om goede contacten te hebben met mensen in de laatste levensfase. Dat betreft de periode voor het overlijden van een dierbare evenals de periode van rouw en verwerking van nabestaanden. Het is de overtuiging van Margriet dat je de zorg in deze fase als professional en ook als vrijwilliger of familielid geeft vanuit je eigen beleving, je eigen ervaringen met verlies en je eigen referentiekader. Iedereen heeft zijn eigen emotioneel rugzakje. Hoe je daarmee kunt omgaan staat centraal in de bijeenkomst op 11 juni.
Kaarten kunt u reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Toegang € 5,00 per avond, incl. koffie/thee. Informatie: T 0478 515721

De basisfilosofie voor Villa Weverslo is geïnspireerd op vijf thema's die altijd spelen rondom het levenseinde van mensen. Het zijn ontmoeting, bemoediging, beleving, inspiratie en bezinning. Zij vormen de Muzen van Weverslo; helpen ons door moeilijke momenten. Het programma 'De Muzen van Weverslo' wil bijdragen aan een passende cultuur rondom het levenseinde van mensen.
Villa Weverslo biedt tevens de mogelijkheid voor het houden van uitvaartbijeenkomsten en beschikt over een eigen mortuarium voor verzorging en opbaring van overledenen. Op de Natuurbegraafplaats Weverslo hebben de Muzen elk een eigen plek.
   
   
Locatie Villa Weverslo - Stationsweg 65, Venray