Agenda

Dongen. Lichtjesavond op Centrale Begraafplaats De Kremer
Dinsdag 20 December 2011, 18:00 - 20:00

Lichtjesavond begraafplaats De Kremer

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Uitvaartverzorging Van Berkel in samenwerking met DELA uitvaartcentrum, AVRI Bloem- en Tuincentrum, Van der Horst Tentenverhuur en Gemeente Dongen op maandagavond 20 december van 18.00 tot 20.00 uur samen weer een lichtjesavond op de Centrale Begraafplaats De Kremer, Groenstraat 14a te Dongen.

Familieleden, vrienden en belangstellenden kunnen dan brandende kaarsjes op de graven plaatsen als warme herinnering aan hun dierbaren. U heeft de mogelijkheid om kerststukjes of een herdenkingsballon (zolang de voorraad strekt) op de begraafplaats aan te schaffen. Alle hoofdpaden van de begraafplaats zullen verlicht worden door fakkels. In de aula van het uitvaartcentrum zal muziek klinken, u heeft de mogelijkheid om een wensbal in de kerstboom te plaatsen en er wordt een warm drankje aangeboden.

Het idee achter de lichtjesavond, die in 2008 voor de eerste keer in Dongen georganiseerd werd, is dat nabestaanden in de donkere dagen aan het einde van het jaar veel minder gelegenheid hebben het graf van hun dierbaren te bezoeken. Na werktijd is het immers te donker om nog naar de begraafplaats te gaan. En dat terwijl juist in de maand december mensen vaak behoefte hebben om troost te zoeken bij hun overleden geliefden. Een moment van aandacht en een warme ontvangst op de begraafplaats kan hierbij een lichtpuntje zijn.

U bent van harte welkom op de lichtjesavond.

 (Dongen Nieuws)

Locatie Centrale Begraafplaats De Kremer, Groenstraat 14a te Dongen