Agenda

Purmerend. Allergedachtenisavond op Kerkhof Overweersepolderdijk in Purmerend
Zaterdag 15 Oktober 2011, 19:30 - 21:00

Allergedachtenisavond_op_kerkhof_Overweersepolderdijk

HOE VAAK SPREEKT U NOG OVER OVERLEDEN FAMILIELEDEN?

ALLERGEDACHTENISAVOND OP KERKHOF OVERWEERSEPOLDERDIJK

Uit het oog betekent niet uit het hart, maar hoe vaak staan we nog echt stil bij de verhalen over en van onze overleden dierbaren? Op zaterdagavond 15 oktober a.s. is iedereen welkom om deze herinneringen te komen delen op Kerkhof Overweersepolderdijk in Purmerend tijdens de Allergedachtenisavond.

Het oude monumentale kerkhof is voor deze avond sfeervol aangekleed met fakkels en vuren. Neem een foto en een lichtje mee voor de gedachtenismuur, breng een bloemengroet, schrijf een persoonlijke boodschap, luister naar een inspirerend verhaal of een mooi gedicht en geniet van de muziek. De bedoeling van deze avond is het herinneren van leven dat voorbij is gegaan en het met elkaar delen van deze herinnering. De avond wordt afgesloten om 21.00 uur met een gezamenlijke lichtjestocht.

Informatie
De Allergedachtenisavond is een initiatief van Stichting Kerkhof Overweersepolderdijk en wordt vormgegeven door ritueelbegeleider Marian van der Veen. Het kerkhof bevindt zich aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend.

     

Locatie Kerkhof Overweersepolderdijk aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend